Підписаний договір на поставку лінії гранулювання зерновідходів

Підписаний договір на поставку лінії гранулювання зерновідходів

Успішні підприємства вже з літа готуються до проходження сезону для  отримання у майбутньому якісних фінансових показників і не тільки від основної діяльності, а і від її диверсифікації. Так, у липні 2021 року до групи компаній ICK Group  звернулися представники сільськогосподарського підприємства з Херсонської області з питанням переробки відходів після елеватора. Спеціалістами ICK Group була вивчена інформація  та  запропоновано впровадження на підприємстві технології гранулювання зерновідходів. Під час зустрічі з керівництвом замовника була надана докладна інформація по технологічному процесу з урахуванням підготовки, гранулювання, фасування та запропонована лінія гранулювання сировини ГТЛ-304Д, що найбільш відповідає вимогам продуктивності.

За результатом зустрічі було прийнято рішення про проведення експериментального гранулювання сировини замовника (зерновідходи після елеватора). Експериментом підтверджена надана раніше інформація по можливості гранулювання зерновідходів з формуванням якісної товарної гранули. В майбутньому планується застосування даної гранули для опалення, як власних приміщень так і продаж гранул населенню у якості білопалива.

Технічні спеціалісти ICK Group відвідали виробничі  потужності сільськогосподарського підприємства замовника та провели заміри існуючого приміщення для встановлення лінії гранулювання ГТЛ-304Д, надали свої рекомендації по підготовці приміщення, підбору обладнання по фасуванню, а також зберіганню сировини для гранулювання.  За результатами даного виїзду була розроблена технологічна схема та оптимальне компонувальне рішення розміщення обладнання у наявному виробничому приміщенню замовника.
Між компаніями був підписаний договір на виготовлення та поставку лінії гранулювання  зерновідходів TM Grantech на базі прес-гранулятора ГТ-304Д з продуктивністю 500кг/год., що повністю забезпечить наявні потреби замовника.

На поточний час проєкт знаходиться на стадії виробництва обладнання та підготовки замовником приміщення згідно отриманих рекомендації.