Поставка та монтаж двох ліній гранулювання в Київській області

Поставка та монтаж двох ліній гранулювання в Київській області

Наш партнер, компанія, що займатися агропереробкою та агробізнесом розширяє свої можливості та виходить на новий рівень. До її планів входить організація виробництва з переробки масляних культур, продуктивністю 300 тис. тон/рік. Це дало змогу нам співпрацювати в області гранулювання та виконати поставку необхідного обладнання в 2019 році. На даний час в стадії завершення виконуються роботи із монтажу обладнання двох ліній гранулювання ТМ Grantech.

Вертикальне розташування дало змогу компактно розмістити обладнання та запроектувати його під нову будівлю замовника.  Продуктивність лінії гранулювання лушпиння соняшника складає – 1,5 т/год, а лінії гранулювання шроту 5 т/год. Лінії є комплектними та повністю автоматизованими, також вони будуть інтегровані в загальну систему управління заводом і матимуть відклики/взаємозв’язки на роботу цеху із екстракції, ділянки ємкісного зберігання та котельні.

До складу ліній увійшли два прес-гранулятора нашого виробництва ГТ-500Д, охолоджувачі ГТО-10*14 та ГТО-19*19, дробарка молоткова ГТДРМ-0,7/55, просіювач ГТП-10, пакувальна машина в мішки типу «Біг-Бег», бункера-зворушувачі, транспортери, вентилятори, циклони та обладнання із магнітного захисту.

Після монтажу будуть виконані пусконалагоджувальні роботи та запуск обладнання під навантаженням із виведенням на продуктивність. Паралельно із цим буде проведено навчання персоналу клієнта та передача досвіду від наших фахівців до працівників нового виробництва. Бажаємо успіху нашому партнеру та всебічно підтримуємо його у досягнені своїх цілей.