Про участь у виставці Agro Animal Show 2022

Нещодавно завершилася міжнародна виставка тваринництва та птахівництва, в якій  група компаній ICK Group була представлена на спільному стенді з партнерами – Хорольским механічним заводом.

Відвідувачі стенду мали змогу поспілкуватися з представниками компаній та отримати комплексну консультацію по розробці та впровадженню комплексних комбікормових заводів. Також у відвідувачів виставки була можливість ознайомитися з прес-гранулятором ГТ-250, макетом пелетного заводу та запасними частинами, які були представлені на стенді ICK Group.

В рамках виставки проходила конференція «Елеватор-2022: формула ефективності».   Спеціалісти ICK GROUP взяли участь у даній конференції, на якій обговорили  тенденції розвитку елеваторної галузі, зокрема в частині використання біопалива для сушіння зернових культур та теплогенеруючого обладнання для зерносушарок.

Загалом дні роботи виставки були дуже насиченими та продуктивними. За даними організаторів заходу, цього року на виставку завітало понад 10 000 відвідувачів.