Комплексне рішення лінії гранулювання під три види сировини з продуктивністю до 1,8 т/г

У одного із найбільших сільськогосподарських підприємств Київської області виникла потреба у забезпеченні власних господарств альтернативним видом палива. Аграрна компанія володіє чималими земельними ресурсами, на яких вирощує ріні сільськогосподарські культури.

Фахівцям ICK Group було поставлене завдання по реалізації універсального та комплексного проєкту,  який дозволить підприємству на одній лінії гранулювання отримувати якісні гранули з різної сировини  (соломи зернових, міскантуса та відходів деревини в т.ч. фруктових дерев).

Спеціалісти групи компаній під індивідуальні потреби змовника розробили універсальне рішення, яке складалося з:

  • посиленого варіанту подрібнювача соломи, який дозволив подрібнювати не тільки солому, а ще й міскантус;
  • посиленої модифікації молоткової дробакрки, що дозволило перебивати матеріал до потрібної фракції з продуктивністю 1,5 т/г. з вологістю 25%.
  • індивідуально підібраних параметрів матриці, які підійшли як для міскантусу, так і для відходів деревини;
  • використання гнучкого процесу за допомогою сушильного комплексу, який дає змогу працювати як з сухою, так із відносно вологою сировиною (до 60%).

Все обладнання було виготовлене та поставлене в прописані контрактом терміни, фахівці ICK Group провели шеф-монтажні та пусконалагоджувальні роботи, навчили персонал роботі на лінії.

Наразі лінія працю в режимі 24/7 з зазначеною контракті продуктивністю: місканутс – 1.2, відходи деревини 1.3  та солома 1.8 т/г.