Прес-гранулятор ТМ Grantech для соєвого шроту з продуктивністю 26,5 т/год.

Для одного з ведучих екстракційних заводів України по переробці насіння соняшника та сої, спеціалістами ICK Group був виготовлений та введений в експлуатацію найпотужніший прес-гранулятор з лінійки TM Grantech.

Звернувшись до нашої компанії, клієнт прагнув отримати ефективне рішення для збільшення продуктивності по переробці соєвого шроту, провівши модернізацію існуючого цеху грануляції та не збільшуючи при цьому електроспоживання.  На етапі формування  компонувальної схеми, спеціалісти ICK Group запропонували замінити існуючий прес-гранулятор на ГТ-800Д.

Після виїзду до клієнта та ретельного огляду існуючого обладнання та приміщення, уважно розібравши всі технічні особливості розташування обладнання на дільниці грануляції було прийнято рішення індивідуально під клієнта провести модифікацію прес-гранулятора ГТ-800ДА.  Враховуючи властивості сировини замовника були виконані конструктивні зміни в пресі гранулятора та в конструктиві матриці і роликів гранулятора та довжині каналів пресування.

Фахівці сервісної служби ICK Group надали рекомендації по внесенню змін в програмне забезпечення до існуючої системи автоматизації замовника.

Заміна застарілого прес-гранулятора на ГТ-800ДА дозволило замовнику збільшити продуктивність гранульованого соєвого шроту на 20% не збільшуючи при цьому параметри електроспоживання.